LIVIU REBREANU ADAM SI EVA PDF

Adam si Eva [Liviu Rebreanu] on *FREE* shipping on qualifying offers. Aceasta carte face parte din colectia Bibliografie scolara a editurii Cartex. Adam si Eva [Liviu Rebreanu] on *FREE* shipping on qualifying offers. Nu sunt putine marturisirile lui Liviu Rebreanu despre propria-i opera, dar .

Author: Tojagis Maukora
Country: Samoa
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 19 October 2013
Pages: 414
PDF File Size: 17.29 Mb
ePub File Size: 17.98 Mb
ISBN: 347-7-46395-796-6
Downloads: 10838
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taur

Toma Petre Novac Ea: In planul material, cele doua principii reprezinta infinitele forme ale pozitivului si negativului, care, pe treptele mai de sus ale scarii vietii, se numesc masculin si feminin. Daca esti romantic kiviu visator atunci esti acolo, in carte, traind, jucand fiecare rol. At Kobo, we try to ensure that adsm reviews do not contain rude or profane language, spoilers, or any of our reviewer’s personal information.

In atomul spiritual echilibrul il formeaza doua principii. Cand atomul se rupe in planul spiritual, echilibrul i se frange, principiile se diferentiaza si se prabusesc in planul material.

Adam Si Eva (Romanian Edition): Liviu Rebreanu: : Books

Dragoste, religie, filozofie, tragedie. Cate vieti terestre alcatuiesc o viata adevarata? Jul 31, Gabriela Ioana rated it really liked it. Nu stiu cum sa exprim ce simt fata de aceasta capodopera. Return to Book Page. All the other things I’m not quite prepared to believe just yet. Desi exagerat pe alocuri, nu supara.

Quote by Liviu Rebreanu: “Între două lumi, sufletul gol se scufundă în ne”

Jan 28, Mina rated it liked it Shelves: Prin iubire numai se poate uni sufletul barbatului cu sufletul femeii pentru a redeveni parte din lumea spirituala. After a few chapters it starts to become predictable, but my curiosity about what historical time is going to be next made me finish the book in a couple of days. Inca sunt la stadiul de ochi in lacrimi. Am citit-o intr-o zi cu o sete de nedescr Aceasta carte mi-a atras atentia dupa ce am vazut un interviu cu o cantareata de jazz la TV acum ceva ani, pe vremea liceului.

Related Posts  BUKVAR ZA DECU PDF

Write a customer review. Ravna lor spre idealul spiritual se concretizeaza astfel in penibila incercare de a se regasi si de a se reuni.

In ochii muribundului, in lumina ultimei clipe, tremura durerea neputincioasa a sufletului. Aceasta opera, de o fantezie pura, bazata pe daam reintruparii sufletului pe care, personal, nu o impartasescporneste de la o intamplare nefericita, fara inceput si sfarsit, urmata apoi de o serie de sapte nuvele-tip aparent fara legatura cu inceputulbazate pe aceeasi tema: Pentru mine, aceasta carte este un raspuns si o intrebare continua.

Dragostea e dragoste, ar trebui sa fie exagerata. Moartea materiala descatuseaza sufletul fara a- inlesni posibilitatea de unire cu sufletul pereche.

Showing of 2 reviews. Cele doua principii insa raman esenta spirituala si in transformarile pe care le indura ca animatori materiali. Liviu Rebreanu was a Romanian novelist, playwright, short story writer, and journalist.

Si a gasit-o printre miile de oameni indiferenti. Cu toate ca autorul doreste asezarea acestei cautari sub indemn divin, as indrazni sa spun ca afam in care ajung uneori impreuna cei doi, nu are nimic sfant.

You submitted the following rating and review. Dar pentru ca sapte e numarul sfant! Overall rating No ratings yet 0.

Daca Liviu Rebreanu ar mai fi trait, mi-ar fi placut sa-l imbratisez si sa stau la povesti cu el, macar o data. But they are all about finding your soul mate in different times so it’s about reincarnation.

Related Posts  BUTOWTT FOTOGRAMETRIA PDF

Adam și Eva

Amazon Music Stream millions of songs. In fond nu e nicio deosebire intre eterul sideral si corpurile ceresti: You’ve successfully reported this review.

Apoi m-am intristat pentru ca nu este la fel de cunoscuta ca “Padurea spanzuratilor”, nici macar mentionata in manuale cel putin nu in cel de romana pe care l-am avut eu. Apr 24, Iustina rated it it was amazing. There are no discussion topics on this book yet.

“Între două lumi, sufletul gol se scufundă în nesfârșitul singurătății…”

Eroare incepe din clipa cand vrem sa identificam cuvantul cu spiritul. Indata ce lipseste explicatia, vine un cuvant sec s-o inlocuiasca.

At the request of the Austro-Hungarian government, he was arrested and extradited in Oct 02, Christine Kropf rated it it was amazing. A doua viata pe pamant incepe, si moartea o curma iar, si sufletul tot nu si-a dobandit perechea ada. Mai multa n-ar indura firea omului care, deseori, intr-o viata de multi ani, nu are norocul sa intalneasca nici clipa aceasta, nici macar sa se apropie rdbreanu ea.

We’ll publish them on our site once we’ve reviewed them. Densitate, coloare, caldura, toate atributele materiei exista numai pentru om. We appreciate your feedback. Continue shopping Checkout Continue shopping. Sufletul comunica direct cu lumea spirituala, cu lumea lumilor. Sufletul n-are nevoie de cuvinte pentru a intelege. Buy the eBook Price: